SBB Cargo Siemens Vectron 193 657

  Deel op Twitter Deel op Facebook
Foto van SBB Cargo Siemens Vectron 193 657
 18 Mooi?
© Tibbe
Locatie van foto: Emmerich
Opmerkingen
Voor vandaag (1 maart 2023) stond er een dagje betuweroute in Duitsland gepland. Ik ben om kwart voor 8 vannochtend vanuit Arnhem in de trein gestapt als doel richting Haldern en mogelijk Empel-Rees. Toen ik in de trein langs Empel-Rees kwam zag ik deze loc ter zijde staan, alle pantografen naar beneden. Ik bedacht me dus eerst een uurtje naar Haldern te gaan er daarna kijken of de 193 657 al vertrokken was of in ieder geval vertrek gereed was.

In de trein terug naar Empel-Rees kwam ik met toeval de machinist tegen van deze trein. Ik vroeg hem of hij deze trein toevallig zou besturen richting Nederland. En ja, dat was het geval. Na een beetje praten met de machinist kwamen er over akkoord dat hij zou wachten tot mijn trein naar Emmerich vertrokken was (Heel erg bedankt hiervoor trouwens!).

Om 10:46 kwam ik dan ook aan in Emmerich en ben gelijk naar deze stek bij de spoorovergang gelopen. Na een paar mooie treinen geklikt te hebben, kwam deze prachtige loc toch eindelijk langs met een groffe toeter over de overweg bij Emmerich.

Hoewel ik niet tevreden ben met de kwaliteit van de foto, is het voor mij toch goed genoeg om weg te zetten in de boeken.

Ik wil de machinist nogmaals bedanken voor het waarmaken van deze foto, en voor het gesprek dat we hebben gevoerd.

SBB Cargo 193 567 "Shadowpiercer" || 01/03/2023 || Emmerich an Rhein, 11:52.
Trein gegevens
Nummer
Operator
Fabrikant


40258
Treinnummer
Naam goederentrein
Fotogegevens
Fotograaf
Tibbe 
Genomen op
Wo 1 mrt '23
Geupload op
Wo 1 mrt '23
Views
73
Mooi gevonden door 18: